31 oktober 2010

Brunnby Gård

Jaha, så har Magnus och jag varit ute på rövarstråt i helgen. Han hade ingen aning om vart vi skulle när vi begav oss igår morse vid halv nio. Men vi körde mot Halmstad o sen neråt, till Höganäs. Vi gick in på Iittala Outlet o åt baguetter på parkeringen. Sen åkte vi upp till Mölle, oj vilket samhälle. Där skulle man bo om man hade pengar! O vidare uppför alla kullar upp till Kullens fyr. Efter en promenix åkte vi vidare till vårt place to stay at. Brunnby Gård. Vi fick vår lilla nyckel o sen direkt ner med våra fisn badrockar. Lite massage o spa:ande o efter det lite sömn innan maten. Trerättersmiddag med både kalvschnitzel och apelsinparfait. Väl rekommenderat.
Idag blev det frukost innan vi åkte hemåt. Tog oss ett stopp på Grand Samarkand innan vi åkte för att köpa en bit mat på ELVAN innan vi åkte hem till våra snuttisar här hemma. Vilket mys det blev när vi kom hem!

Superskön helg, utvilade o mjuka i musklerna!
Massage skulle man unna sig varje vecka, men hmm vem har råd med det?

En ny vecka är på intågande, en fullspäckad vecka med djursjukhusbesök, frisering, kvalitetsmöte på jobb för att sedan avslutas med en helhelg i Malmö.

Varväl

Inga kommentarer: