5 april 2010

Påsken är över

Och vi får ta nya tag imorgon.
I fredags kom både mamma o pappa, o Micke o Rigmor ner, efter en långdag på konstrundan här nere i skåneland. Vi tittade på korten från Thailand, men åt också lite wraps som vi, precis som mat-Tina brukar göra, hade förberett =P
På självaste påskafton tog vi tåget över till Köpen-Danmark och gick på Zoo. En riktig höjdare och uppfyllde verkligen våra förväntningar, och mer därtill. Lite förvånade över hur mycket, fint och ovanligt där var! Rekommenderas starkt, men det är nog bäst med fikakorg.. Sen blev det mat på hotellet o efter det tog vi bussen hem till oss o kröp till kojs.
Igår komde på en snabbvisit med kafferep och sedan for de hemåt. Vi tog racerbilen o for till Oxie för att hälsa Magnus farmor o farfar GLAD PÅSK. Sen blev det en slökväll, med frysattacker o en lömsk seghet, en seghet som fortfarande sitter i, plus ryggont. Vad är det här?
Men men dagen har detta till trots erbjudit filmvisning " UPP", biltvättning, diskning och nu en ensamkväll när Magnus gått till jobbet.
Imorgon ska vi se Di Blåe, hoppas att det fortsätter lika bra imon när vi är där som det gjort i de senaste tre när vi inte varit där. Men snälla skyll inte på oss om det inte blir vinst imon. =/


Dags för lite mat o tv-tittande nu, sen sängen tidigt för att se om detta eventuella virus (?) kan ta o ge sig hädan för imon är det minsann jobb som gäller, och några sjukdagar vill vi inte ha!

Hejs

Inga kommentarer: