14 april 2010

Välkomna

Små små liv, välkomna till denna ljusa värld.
Världen kan vara orättvis och det ska man veta. Det är inte bra när det börjar lite orättvist men kanske får man ett mer rättvist liv sen, eller hur är det? När livet är på den ljusa sidan får man njuta, och det är det nog nu, hoppas jag. Ta hand om er, och er mamma o pappa såklart. Alla lyckönskingar som finns från oss till er.

Uppochnervänt kan livet bli på bara ett par timmar, eller ett par dagar kanske. Konstigt. Men så är livet och det är bara att njuta av dagen så mycket man kan. Dagar kan va ritkigt grå, min jobbdag har sett ut så idag, men på fredag är denna veckan slut o då står en riktig hemmahelg på lut utanför dagisdörren (förlåt förskole-).

Har varit med några barn o MAH-student o hälsat på på skolan idag, en av fritidsped sa till ett av barnen jaha o du kommer ju snart att komma hit till oss, eller hur, om ett år kanske..? Eh näe fick fröken Frida snällt gå in o rätta till, han är bara hmm tre och ett halvt. Oops. Stora barn behöver inte vara "stora", men o andra sidan behöver inte små barn vara små heller. Eller nåt sånt.

Nu är det dags för att kolla igenom en bruksanvisning o eventuellt prova på dess innehåll, men annars blir det nog en tidning i sängen inom en snar framtid, för tvn var det minsann inget intressant på...

Hejs

Inga kommentarer: