21 februari 2010

ännu en helg förbi

OS flyger fram i väldans fart, o så gör även alla åkare o puckar, stenar o skidor. Vi följer det inte totalt men gud va spännande det är när vi väl tittar!

Melodifestivalen igår va ju lite av en flopp, eller egentligen inte. Tycker de flesta låtarna va under all kritik men de som gick vidare diggade jag ;)

Igår va vi o shoppade (nåja, lite trosor, två linnen o en halsdukstub) sen blev det en slappkväll med tidig säng-gång. Idag har vi packat, det mesta, o sen har jag stått för diskningen, blir nog fortsättningsvis också en ganska så slapp em o kväll.

Veckan, den sista innan semester, är ganska så fullpackad den med som de flesta andra veckorna har varit. Imon är det ett tidigt slut på dagen, men Magnus ska iväg o jobba. På tisdag blir det klippning direkt efter jobb. Onsdag är ytterligare en sluta-tidigt-dag, med nagelfix på eftermiddagen, o inköp av strumpor. Torsdag är min sena dag o sen är det fredag igen. Magnus ska jobba o jag ska fixa det sista inför att ta bilen till Smålandet tillsammans med Cino o Zano.

Hejs

Inga kommentarer: