18 maj 2010

Man blir allt lite rörd

När en treåring börjar jättegråta (krodiltårar, -i've seen them) när man säger att nu ska jag gå hem.
Bara en mening o så faller pojken ihop på marken o illvrålar. Dock ska tilläggas att där va fyra barn till att leka med o tre fröknar till att umgås med, o mamma ska komma om cirkus inga sekunder alls.

Men hjälp vilket fint väder det blev idag med då! Var ute o gick en promenix igår eftermiddag i solskenet eftersom vi visste att det skulle regna idag, men se på f.. det är ju sol idag med. O regnvädret som skulle komma kl 12, vart tog det vägen? När månde detta oväder komma tro?
Jag tar bilen imon igen. Ska till syster yster o bli svimfärdig imon igen (positiva tankar, frida, positiva tankar) sen är det bara om en månad igen kvar, eller? Vore trevligt med något som helst svar snart tycker jag.
På torsdag blir det visning så då får vi kuckelura i bilen tillsammans Magnus jag o kittekatterna. Hur länge får vi se men det va visst några stycken anmälda iaf ;)

"Kollar" (läs: har på i bakgrunden men lyssnar knappt ens) på svenska cupen för tillfället, har blivit ombedd att rapportera till Magnus. Ännu så länge INGET (mål) att rapportera..

Varväl

Inga kommentarer: