4 maj 2010

Sopa skiten under mattan...

Är det det man gör när man lägger in olika grejor som inte ska synas under sängen och samtidigt putsar fönstrena så att det ska se rent o fint ut? Hmm ja man kan ju undra.
Har haft en helg (fullspäckad som vanligt) i Småland, kalas för mamma o morfar o kusinen på Mallis, ätit grillat i Nöbbele o tittat på lägenhet.
Ska få reda på idag om vi får en av lägenheterna som vi sökt, men Hyresbostäder verkar ha lite svårt att veta vart tummarna ska sitta. Magnus ringde i fm o frågade o visst den andra hade tackat nej men de skulle återkomma under dagen, eeh har de gjort det? -Nä. Inte än iaf men nu tror jag nog inte att de gör det, eller?
Igår efter att vi kommit hem hit till Malmö vid halv ett så packade vi grejer hela eftermiddagen innan det var dags för mig att åka på föreläsning o för Magnus att gå till jobbet, idag har en jobbdag klarats av och nu är det ännu mer plock som gäller, hela kvällen.. Jag kommer vara död framåt helgen. Inte nog med att man ska leva i ett sterilt litet helvete utan man ska därtill på köpet behöva vara beredd på visning närsom ( =ha det piff hemma hela tiden, inte ett hårstrå fel)..

Jaja det löser sig nog, bara vi får vår trea, snälla! Jag vill veta nu, slippa grubbla mera. Ett sommarschema hade ju inte heller suttit helt fel ;)

Hejs

Inga kommentarer: