7 maj 2010

vem kommer på idén

..att stänga av värmen till 99 lägenheter när det ska bli de kallaste dagarna på hela månaden. och därtill på köpet stänga av det på heltid tills alla arbeten är klara (slutet på augusti)? Inte jag iaf. Magnus sov med både filt o täcke inatt, dår är det kallt. Just nu är mina fötter som isbitar så det blir värmestrumpor på, och en kopp te och filt runtomkring. Brr!

Efter en långdag i Folkets Park med några barn i onsdags har det endast bestått av städning och undanplockning, iaf mitt hemmaliv. Eller nä, igår hade vi finbesök. Louise o Mattias va här o åt mat, kollade på kort o spelade andra kort. Kul kul! O gott. ;)

En helg, inte så fullspäckad som den skulle kunna va men väl med en del grejer att handla. En tur till Rusta, IKEA och Lagerhaus och en till Staffanstorp. Tvättning o inom det snaraste, i veckan som kommer, två besök (i ett) på sjukhuset.

Är ju Jesus-flygare till nästa helg. Undrar vad som händer. En ev grillfest här ute på gården, kanske nån rundresa tillsammans, eller vad ska vi göra? Hade varit så skönt att bara kunna ta det lugnt en helg innan Magnus flyttar, han har bara en ledig helg till innan dess o då kommer mamma o pappa på besök. My G så fort tiden går. Det är fyra helger kvar sen "bor" inte älskling här längre... =O

Hejs

Inga kommentarer: