8 maj 2010

så fruktansvärt less

på domma (ursäkta dessa/de här) helgerna.
Varje jävla dag som går blir bara tråkigare o tråkigare. Kan det inte bara bli en dagtid snart så kan vi leva som normalt folk. Man går bara o väntar o blir bara trött på att vänta, på att någon annan ska gå till jobbet. En vanlig helg med en vanlig påföljande vecka, snarast TACK.

Blev en runda idag med HAH iaf, först till IKEA för att kolla på soffa, bäddsoffa till er från detta Malmöland som behagar besöka oss i Växjö under livet. Men också på framtida förvaring och nya knoppar/handtag till hallspegel o bänk. O hmm såna klisterpapper att ta bort hår med. Mycket bra när man ska ha visning.

Har jag förresten nämnt att drömmen inte gick i uppfyllelse, men fick en annan fin lägenhet. Trea på 80 kvadrat o fin öppen planlösning som gör att den känns jättestor. Eller den är ju jättestor, 80 jämfört med våra 38 =O BAUTASTORT!

Sen åkte vi vidare till ILVA för att kolla på stolar, och bord. Vi har hittat ett bord, designat av Hans K på EM, men hmm ganska dyrt, så hittade vi ett bord på IKEA som vi skulle kunna ha om utifall att. Men då måste vi ju ha stolar med, o IKEAs är ingen höjdare, möjligtvis den i matt skinn, men då är ju den svart.. Sicket elände.
Vidare till Rusta för några fler flyttkartonger, där nåt plexi-skit trillade över mig rakt in i ryggen o skrapade mig på benet, inget oj ursäkta eller nåt bara skita totalt. Ont gjorde det iaf.
Sista stoppet blev skopunkten för inhandling av vårskor. Eller ett par slip-in för sommarens bravader, ett par vanliga gympaskor, för vardagliga promenader och annat vardagsaktigt och ett par sandaler, lite högre som snyggt ;)

Ja så nu är det väl bara till att packa vidare, vet inte riktigt vad ja ska packa bara, måste ju packa saker osm vi inte ska använda men samtidigt grejer som vi vill får bort. Jag ska ju trots allt bo här i två och en halv månad till, även om jag inte kommer vara hemma så mycket. Den mesta tiden av dessa månader kommer ju att spenderas på jobbet, eftersom det inte blir tal om någon semester och resten kommer bestå av visningar, vara-någon-annanstans, och packning/städning... Jaja

Nu är det snart dags för lite mat efter en dag med mycket gjort (har faktiskt skrivit klart (tror jag) två av fyra utvecklingssamtalslappar på fm plus lagad avancerad middag (fläskfilégryta med klyftpotatis) och duschat)..












1 kommentar:

Märta sa...

Hej Frida....Desa två nästan tre månader kommer gå fort för dig...och Grattis till er lägenhet. Dock kommer Skåna sakna en tjej som dig.....kram kram