15 maj 2010

Nu fryser grisen

Med andra ord är här svinkallt.
Vi har just nu lite mindre än 17 grader i lägenheten, är det inte där nånstans man brukar stänga skolor för att det är för kallt för att vistas i?
Vem kommer på att man ska byta kulvertar i maj när det är sjukt kallt ute?
Har regnat hela dagen o det enda vettiga vi gjort är att ha lagt ner grejer som inte ska synas på visningen i vår utrensade källare och varit på bio. ALICE I UNDERLANDET.
(nu kommer katten o vill gosa)
Alice var bra, jag hade inga direkta förhoppningar men själva storyn var vidrigare än jag hade trott, trodde det va en barnfilm, men så fel jag hade.

Känns som att vi har varit lediga hur länge som helst, kanske kanske för att vi har haft tre hela dagar tillsammans plus onsdagskväll, än så länge.. Det kommer mera! En heldag imon med ju, sen börjar allvaret igen. Vi ska bägge jobba, som vanligt, i två veckor, sen blir inget sig likt i denna Malmölya, inte förrns vi börjar vårt nya liv i den nya Växjölyan.

Förresten, hur vuxen känner man inte sig när man tittar på bil förresten? Jättevuxen, det va ju sånt man gjorde när man va liten (för liten för att va hemma själv) när man fick hänga med mamsen o papsen som släptåg.

Varväl

Inga kommentarer: