10 december 2009

Ny dag, nya tag

Haha, abstinensen kommer inte att bli långvarig, inte nu iaf. Gick senare under kvällen in bara utifall att för att se om handledare T hade skickat tillbaka. O vips så låg där ett litet mail! Fast vi tog en day off idag ändå. Jag ska städa o så ska vi se om vi kan hitta julklappar som Magnus ska ge. De sista. Kändes dock riktigt bra det vi fick tillbaka, sen vet man ju inte alls vad en examinator tycker i slutet ändå. Men känns bra.

Imon kommer mamma o pappa ner. Sissel hela kvällen i arenan, o sen får vi se vad som händer på lördag, kanske en shoppingtur på stan? Det bli iaf en myskväll här hemma med dem sen. Magnus ska på julfest så vi får mysa själva. På söndag bär det sen av till Tivoli, ev med L o M för att strosa omkring o se Lucia =)

Nehepp, tillbaka till dagens sysslor.

Hejs

1 kommentar:

Theresa sa...

Oj, har ni redan fått feedback på uppsatsen! Vi ska träffa vår handledare nästa fredag och få det samt info om opponeringen sen... Men vad skönt att ni kan jobba på nu och sen bli lediga! Var det mycket synpunkter eller mer småändringar? Jag är jättenyfiken på hur det kommer bli med det, om det kommer vara högar att åtgärda eller bara småsaker... Spännande - vi har skcikat in allt idag! Låter som ni kommer få en supermysig helg! Kram