17 december 2009

Pyntat o klart

Har hunnit med en massa idag. Men om vi börjar med gårdagen så gick vi o la oss för att läsa. Då var där inte så mkt snö, men när vi skulle släcka var jag bara TVUNGEN att kolla hur mycket det hade kommit, o då var där ju jättemycket, så det var bara till att dra på sig kläderna o ut o slänga sig i snön! Två kraschade bilar hittade vi på vår promenix, o en massa fin snö. Hade nog kunnat varit ute hela natten! Vaknade tidigt sen idag o åkte till mff-shoppen o till Burlöv (igen) Hem igen o började pynta men tog oss en tur till Oxie för att lämna julblomma o få fika. Sen har vi pyntat o skurit upp skinkan (o ätit såklart) o nu är det snart dags för bonde (igen!) =)

Imon är det dags för planeringsdag på Nydala men också att vara med på avdelningen en stund.. Nice.. O på seneftermiddagen är det dags för att få födelsedagspresenten gjord, NAGLARNA!













nåt liknande iaf ;)

o så är det ju såklart Magnus jobbhelg. Kusin K är i Malmö så kanske det blir en dejt med han + flickvän. =) Längesen, o extra kul eftersom det inte blir nåt vid jul.

Hejs

Inga kommentarer: