3 april 2009

--

Det börjar visst bli lite utav ett varannan-dag-skrivande här på bloggen =O Det är så när man är en mycket upptagen person. ;)

Hade fullt upp hela dagen igår. Först hade vi redovisning på förmiddagen i skolan , o stannade sen kvar efter lunch, ända fram till fyra o jobbade vidare med skrinet. Fick på både lock o botten efter att ha slipat o borrat hål för och satt i plugg.. Så nu är det en oöppningsbar box. Men det ska det bli ändring på på måndag. Då ska den itu i två delar OCH kanske tom få ett lås och gångjärn. Kanske ligger lite för en del andra men vad gör väl det? Då får vi ju desto mer tid över sen (när det kanske behövs?)
Sen var det bara till att på o tvätta när ja kom hem.. M va på jobbet.

Idag började vi tidigt. Borde nästan vara förbjudet att lägga schemat så att man har lektion mellan 8 o 10 o sen inget mer. Ok vi hade väl kunnat stanna kvar, men då hade det varit håltimme fram till tolv, o förresten kände jag att jag hade andra saker som ja tyckte va roligare en fredagseftermiddag..! Har dock inte gjort så mkt. Vi skulle göra köttbullar, men tji fick vi. Hade lagt ner köttfärs i frysen men den såg riktigt skum ut så vi ringde svärmor för att checka om köttfärs verkligen kunde se ut så, o det kunde den ju såklart inte. Sen spann det samtalet på så vi pratade nästan i 40min ja o svärmor, inte varje dag det händer inte. Men alltid lika trevligt. Fick bli fiskpinnar o spenat istället =)
Har också varit ute på promenad o slängt skräp.. Skönt att bli av med den skiten.
M har gått till jobbet o ja hade tänkt att ja kanske skulle försöka ge mig på den danska texten, att läsa. Men först ska ja nog skriva lite processdagbok, vad som hänt idag o fylla på de andra dagarna litegranna..

Imon blir det nog Lund, men det återstår att se.
Med hopp om en trevlig solig o skön helg!

Inga kommentarer: