27 april 2009

Skoldag hela dagen.

Men hmm hade ju faktiskt lite sovmorgon.
Först hade vi redovisning av vårt Do-ReDo. Dessa grejer vi skulle sy o sen smycka oss med.
Ingen avancerad redovisning, bara visa dem.


<-- inte alls på jaga-brorsan-humör, eeh NÄDÅ..

Mitt skrin är ju klart, men har inte fått tummen ur så tänkte att det får bli en bild på det med =P


Helgen har varit bra, lite stressig som det brukar bli när man bara är hemma fredag till söndag. O ännu stressigare denna helgen eftersom det mesta av lördagen gick åt till bröllopet. Men det va skoj att få se Mia som brud o det va trevligt att träffa Hanna o Magnus (o så Nellie såklart).
I fredags va vi hos mamma o pappa o grillade. I lördags bytte M o pappa däck innan det va dags för bröllop, o igår va vi i Nöbbele o grillade. Hmm mycket grillat men det va rätt gott den här helgen faktiskt.



Idag var det bara att stiga upp på morgonen o gå till skolan igen, så också alla andra dagar denna veckan, okej inte på torsdag o fredag för då är vi faktiskt lediga, men det kommer nog bli en del skol-jobb ändå de dagarna, om jag bara hinner klart med vad jag måste göra imon o på onsdag. Ska på styrelsemöte med imon, så kan inte stanna i skolan för länge. Men har ju tid på onsdag med. Imon ska vi bli introducerade i en ny uppgift; nålfiltning, vad nu det innebär. Tror nog att det har nåt med nåt slags tyg att göra. Men vi får väl helt enkelt se.

Nu hade jag tänkt äta lite o läsa igenom en bok tills imon (ok läsa kanske var att överdriva men kolla iaf).
Nåt mail till Åsa kanske det blir idag med men hmm jag har ju inte fått bilderna från Hanna o skulle gärna vilja ha några av dem med när ja skickar till henne. Men kanske kan skicka som en första början. Vi får väl se helt enkelt.

Hejs

Inga kommentarer: