8 april 2009

Påsklov

Har pratat med ÄlsklingsÅsa jättelänge idag! Så kul o spännande tat hör om allt som händer, o skön att bara kunna prata "som vanligt", känns som vanligt då ;)
Har varit i skolan, sista dagen innan "lovet". Hade lektion i det hemliga skrinet. Min lektion gikc ut på att hmm vänra o tälja till en liten pinne, borra ett hål med en liten handborr, o sen hmm vänta o vänta igen. Jag va nämligen så gott som klar redan innan lektionen började. Men sånt är ju livet ibland. Kanske kan vara bra att känna på det med så man vet hur barnen har det när de bara väntar o väntar, vilket tyvärr händer ibland. Tog hem skrinet med så jag har målat det, och ja ;) det kommer bilder på det och övriga grejer som kommer att tillverkas, men den som väntar på nåt gott..
..får se det färdiga resultatet.. =)
Vi skulle sätta ihop vår dokumenatation efter vi hade haft lektion färdigt, o det gick ju hyfsat fort så, ja cyklade hem o var hemma till tre. Då stack vi till OK o tvättade bilen, in- och utvändigt.. Så roligt det är med en högtryckstvätt..! Prova om ni inte redan har..!

Nu är det som sagt "lov". Vi har en del som står på listan att göra, men också läsa bok o fylla ut processdagboken, om vad som hänt idag, men det får bli imorgon, är alldeles för trött just nu!

Så hoppas ni sover gott, för det ska ja försöka med om en stund..
Hejs

Inga kommentarer: