5 april 2009

--

Tss, ja ja vet. Mitt skrin kommer alldeles säkert bli det finaste.. Men schhh.. säg inget till Kristian, för han tycker att hans är så fint.. Det är det, Kristians skrin ÄR fint, o han har satt in pluggarna fruktansvärt snyggt, så det blev alldeles randigt, men schhh.. Ja måste få tycka att mitt är finare. =P Just nu iaf..

Har precis varit ute på vandringsfärd. M skulle böja jobba nu vid halv sex, o han skulle ha bilen dit (latmask). Jag bad om skjuts dit, till hans jobb så kunde ja ju vandra hem sen. Det är en bit, men inte jättelångt. Hade ju ett uppdrag på vägen o då går det ju mycket fortare o är roligare att gå med ;) I skolan har vi en uppgift (vi har nog rätt många uppgifter i denna kursen egentligen om man tänker efter, men det är så kul, o så olika saker hela tiden så det är bara skoj!) att vi ska dokumentera vad barn/ungdomar har skapat. Alltså typ hur de skapar o vad de skapar. Både ute o inne, men utan barn på bilderna förstås. Så det va mitt mission när ja gick hem. Hittade fyra superbra grejer enligt mig själv, men två av dem va borta vid scientologernas ingång o det stod typ vakter där så ja vågade inte bara ta fram kameran o klicka kort, de kunde ju blivit arga o trott att ja spionerade eller nåt. Så ja frågade sen M lite snällt om han kanske kunde gå o ta kort på dem när de gått hem, vi får väl se om det lyckas, annars få vi väl gå på promenad till Arlöv imon =P En av de två som ja nu har fångat på bild va lite kludd på en lyktstolpe, en fin-fin smile, o det andra va nåt inristat kladd på en parkbänk. Tänkte att vi skulle ut o gå ja o M nu i dagarna o leta efter skapande i Beijers Park men också bort mot Friskis där ja VET att det har skapats.. =) Jag såg det skapas..

Igår va en mycket lyckad o olyckad dag.. Olyckad om ja tänker på maten. Hmm det skulle serveras wok i denna lägenhet igår men efter många om o men blev det abslout inget annat är.. eeh MAT. Glömde ta upp kycklingen, så woken kunde ja glömma. Hittae lite köttfärssås i kylen o visste att vi hade planerat lasange till en annan dag så ja tog chansen. Men tyckte det va lite lite köttfärs så hittade en burk till med sås i frysen, micrade den o gjorde den lite småvarm, öppnade burekn o då va det
Chili Con Carne
Hrmpf.. Jaha så det blev typ Lasange med chili con carne i o med en ostsås med alldeles för lite ost i o hmm inga grönsaker, ajsing-bajsing.
Det lyckade va nog kvällen, o att Louise blev glad för presenten (det såg så ut iaf). Körde till Lund till fem, o så skulle vi grilla, men fick gå till Willys o köpa mer korv. Sen grillade vi o åt korv, o så kom Carola med o så kollade vi på Robinson o spelade Guitar Hero (första mycket olyckade gången för mig, blev total-dissad av publiken som buade o avslutade min låt) men också Buzz frågespel. =)

Kvällen erbjuder lite dammtorkning o dammsugning, vilket ja ska göra typ NU. Men också WildKids, lite pill i datorn kanske men också "Vi gör ditt bröllop", eller vad det nu heter.
Morgondagen bjuder på mat-inhandling i Toftanäs, skola med eget arbete, tänkte stiga upp när M kommer hem så ja slipper somna om, men också för att kanske komma hem lite tidigare. Ska såga itu skrinet o göra gångjärn o lås till det imon, o också limma med limpistolen, inte skrinet utan min "vindruvsgubbe" som ska bli lila senare.. Men ja måste ju göra han först.. O ja har ingen limpistol hemma så det får bli i skolan.. Får väl se hur mycket ja hinner imon, annars får ja väl cykla dit på tisdag med, även om ja helst hade sluppit, kanske tar det onsd eftermiddag ist. Vi får helt enkelt se det där.

Hejs

Inga kommentarer: