30 augusti 2009

sötnötter

Lilleman o storeman, de är för söta. Idag har de haft en riktig gos-dag. De vill bara gosa hela tiden. Cino låg på golvet i köket i fm när jag gick förbi, då bara rullade han runt på rygg o började spinna. Jag antog att det var klappning på magen han ville ha så det fick han. Zano har varit likadan, han som alltid har bitits innan när man försökt klia han på magen. Men man kan tydligen lära sig att njuta av saker även som katt. Haha han va för rolig innan med Zano. När mister M hade gått till jobbet så satt han som vanligt där ute vid dörren. Mister Ms cykelkorg stod där vid dörren o jag hade råkat kasta ner en boll i den, så han hoppade ner där i (för att leka med den trodde jag) o sen bara satt han där. Jag hjälpte han att ta ut bollen, men icke, det va inte det som var det viktiga utan det va nog mest bara att sitta i cykelkorgen. Undrar om han kanske åkt cykelkorg hos stödmatte? Han verkade ju trivas iaf..

Dagen har mest varit en slödag. Det blir nog gärna så när mister M är lite slö efter jobb o jag liksom också har helg. Sen är det ju faktiskt de sista dagarna innan allvaret drar igång igen. Hade egentligen inget som stod på matlistan idag men hade tänkt att ja skulle göra kycklingpajen som vi egentligen ska äta imon. Mister M vaknade tidigt o jag va verkligen inte sugen på att ställa mig o göra paj. Så vi tog en lyxsöndag, hoppade över att laga mat o åkte till ThaiThai istälet =) MuMs. Väl hemma kollade vi på film (slött, jag vet) o sen spelade vi SkipBo. Men lite produktiv var jag allt på morgonen, ställde in disken som fortfarande stod framme o va ute o slängde alla soporna i blåsten. O så har vi ju varit ute o gått en runda med =)

Har pratat med L nyss, vi ställde in morgondagens date o tar den på tisdag ist. Vi ska ju ändå sluta redan vid tio på morgonen. Så imon har vi tid att göra det som vi vill. Eller det är ju inte så mkt egentligen, men vi ska på fotbollen på kvällen (mot Helsingborg, fullsatt, det kan bli tufft) o så ska mister M till både nya o gamla jobbet för att hämta/lämna kläder. Jag kanske följer med o går på skopunkten under tiden, eller nåt annat kul. Troligtvis dimper Panduro ner på OK med imon, så då kan vi hämta det o sen startar pysslet =) Har två projekt på gång, det ena är det årliga projektet med julkorten o sen är där ett födelsedagsprojekt också ;)

Inget på tv ikväll heller som det verkar, så det får väl kanske bli en smaskig film ikväll med. Nice. Det är ju egentligen vattna-blommor-dagen idag med, men tror jag skippar det o tar det imon istället. Eftersom det är 31 dagar i denna söta månaden så blir det ju ett hopp annars.. Jaja, vi får väl se hur kvällen ter sig. Först och främst står det kvällsmat på listan. Tonfiskmacka o The.

Hejs

Inga kommentarer: