4 juni 2009

Bajs i buren =(

Vi var ju hos veterinären igår.
Betydligt mkt dyrare än bara hälsoundersökning blev det.. 2500kr gulp..
Eftersom Zano är "sjuk" så ville hon ta prover på han för de kan inte fastställa vilken sjuka det är om de inte gör det. O de proverna va tydligen tvungna att skickas till Uppsala, vilket gör att själva resan för provet kostar 1148kr.. Hmm. Jaha. Sen skulle man tom betala för de små topsen som hon grävde i ögat på han med. Jaja.. Gjort är gjort o jag är superfattig. 110kr på mitt konto. Eeh o vi ska åka hem efter helgen, o sen ska vi till Ullared.. (låna lite pengar från miste M kanske?) Hmm hoppas verkligen att skatten kommer snart.
När hon skulle undersöka dem så tog hon ju tempen med, Zano brydde sig inte så mkt, okej han kanske inte gillade det men. Hmm Cino blev helt vild. Jag stod jämte o när hon stack in den så bara spärrades ögonen upp som två klot, gud va ja skrattade, såg så fruktansvärt roligt ut! Men jag led med han också. Haha o så blev han så till sig så det kom en liten bajsplutt på bordet. Veterinären bara nej men ojdå plockade upp den o slängde den. Men värre skulle det bli, vi stod i kö jättelänge för att betala, kom ut till bilen, då va mister Ms kort borta. Vi letade o letade o hittade det bortblåst i gräset. Vi satte oss i bilen o efter en lång stund kunde vi äntligen komma hemåt igen. När vi kom ut till rondellen innan ringvägen så kände jag en stark mkt konstigt lukt. Vi analyserade den ganska så snabbt till kattbajs. Hmm ja Cino hade bajsat i buren. Inte nog med att vi hade stanken hela vägen hem (trots nervervade rutor), Cino gick o la sig rakt i det o sen Zano med. Hmm två gnällande skitiga katter i buren på vägen hem, ingen hit.. Så det var bara att duscha dem båda när vi kom hem. Ja ni kan ju själva gissa vad de tyckte. Vi har lärt oss att det nog inte går att duscha dem själv =/
Hoppas ärligt att det var för att hon stack in termometern i rumpen på han o att det liksom "förlöste" det, o så att det inte är så att han ska skita på vägen hem till småland.. Jippie, två och en halv timme i skitlukt. :s


Bilen är på verkstad idag, men det är helt o hållet mister Ms thing, han ville ha rutorna på bilen tonade o visst det är hans pengar men ja betalar inte ett öre..

Så ska till rusta med o köpa en luftmadrass till helgen o så ska vi packa med.. packa hela eftermiddagen lång.
Imon blir en fullspäckad dag det med.
Ska till skolan o opponera hela fm sen ska vi egentligen ha utvärdering men jag är inte så sugen på det så ja ska lämna min lapp o sen gå. Sen ska vi på träningsmatch inför u21 o vara publikvärdar. så det blir en lång kväll.

Hejs

Inga kommentarer: