10 juni 2009

Småland

Hemma nu. Eller ja, hemma o hemma. Men hos mamma o pappa. Känns som att det blir väldigt mycket i Ingelstad den här vändan. Men katterna bor ju här o mister M han donar o fixar med bilen o det gör han här, med pappa.
Efter en fullspäckad helg med fotboll på fredagskvällen efter opponering så kom lördagen med "fest". Blev inte nere på BO01, vi hade det i "trädgården" istället, ville ha nånstans att gå in om/när regnet kom o sen när det blev kallt så gick vi hem. Eller in kanske man ska säga. Riktigt skön kväll, lite slapp sådär men mycket trevlig. Sen bev det snabbt söndag o då bar det av. Med katterna i bilen, o stopp på Max i Kristianstad, sen var vi snart hemma. Till Nöbbele på kvällen o äta mat med mamma o pappa o R o M. Mysigt.
Måndagen var jag i stan med mamma, ett par skor o en halv låda sura skum-S. O mat med mister M, mamma o R. På eftermiddagen bar det av till H o M för att se deras lilla hus men också bli bjudna på nybakad ananaspaj!
Igår var det student mest hela dagen, mister M's kusin som blivit stor.
O idag har vi varit på Erikshjälpen inne i stan mister M o jag. Blev några fynd. En lampa, ett pussel, ljusstake, potatisskalare (sån som man lägger nypotatisen i), o några kopparburkar. Mötte upp Å nere i stan o var o åt på Hong-Kong. Sen åkte mister M hemåt o började med bilen (som han fortfarande håller på med) o jag o Å gick en snabbrunda på stan, men haha vi han prova många par byxor o grejer o ändå hann vi köpa den nya Mc'Flurry Maräng-Swiss innann bilen gick ut. Den var att rekommendera. Sen åkte vi hem till henne o pratade o kollade på westlife-dvdn o sen körde hon mig hem.
Fullt upp med andra ord. Men egentligen, om det inte skulle vara fullt upp tror jag att det skulle vara ganska tråkigt. Jag menar vad ska vi egentligen göra här i hus som vi inte bor i o utan nåt annat folk hemma? Gosa med varandra o katterna, javisst, men kanske inte i en hel vecka. Då kunde vi ju likagärna varit hemma.
Imon ska ja till tandläkaren o sen är det nog inget mer. På fredag ska jag köra mister M till tåget, o sen med mamma upp till mormor o morfar. På lördag ska mamma o pappa iväg så då ska Å komma. Söndagen är lugn. På måndag ska ja hämta mister M vid tåget i Älmhult o sen ska vi till kusin D o hans S o lille G o E. Sen på tisadg bär det av mot Ullared.

Orkar inte mer, katterna vill ha mat o ja ska kolla på tv, barnmorskorna.

Hejs

Inga kommentarer: