2 november 2009

Välkommen hem kusinen

Så har då kusinen anlänt till Sverige. Solbränd o fin efter typ sju månader på Cyprus. Skönt att ses igen, särskilt sen hon åker om en månad o tar hela vinterperioden på Gran Canaria med. Så inget julfirande där inte. =( Hämtade henne tillsammans med andra kusinen på Sturup o har sen ätit vår standardmat ;) Tacos.
Har suttit en stund med L idag med, skrev lite läste lite. Förberedde intervjufrågor, o läste de andras klart inför morgondagen. O så hm åkte vi iväg till sko-kanonen o ÖB med för att titta lite. Man måste ju ta lite paus med.
Imon blir det opponering i skolan, redan vid nio, uhu, tidig morgon. O sen ska vi flytta hela eftermiddagen o kvällen. L o M ska byta upp sig. Från studentlght till bostadsrätt. Är så himla sugen på att få se den nya ;) Kul!

Skulle kollat på Ullareds-serien idag men eftersom besöket var här o åt så får det bli en annan dag. Just nu kollar jag på Mat-akuten och haha det viktigaste av allt ;) Pillar med min nya telefon! Skulle ju inte komma förrns i slutet på veckan sa han ju i fredags men tss den kom idag =D Skönt, den andra börjar verkligen lägga av nu. Ytterskärmen är helskum, ibland är där en streck-kod, idag var där hm myrornas krig =/

Hejs

Inga kommentarer: