27 maj 2009

en bit på vägen..

..men..
still long way to go.
Luffarslöjden o det stora projektet är klart, nu är det bara det lilla arbetet på 2-3 sidor kvar. O så matten förstås. Tentan är på fredag =/.. Men men jag överlever nog, o så tänkte ja ta helgen på mig. Tänkte ja kanske skulle börja skriva rubriker till det lilla arbetet nu ikväll, men vi får väl se hur det går med det..

Har varit "ledig" idag. hade tid i Lund på Capio vid 13.30. Kändes ju knappt, men det klart skönt var det ju inte. Sen åt vi oss en glass, o så ville Mister M åka förbi Borgeby på vägen hem så det gjorde vi, Kryddbutiken där.
Sen har vi varit på NetonNet o köpt ny skrivare. den andra har hängt på sista versen länge men nu när ja behöver skriva ut hela processdagboken fick den åka i bingen o så kom en ny liten medlem in i familjen. Vi gick runt här i lägenheten o kollade o insåg att det faktiskt bara var kudden o täcket o så skrivaren som varit med hela tiden under min tid i Malmö.. (Lantmannagatan inräknat) konstigt egentligen.

Har skrivit klart processdagoken i em/kväll, o kollar nu på Norska Barnmorskorna o ska sen fortsätta med att se dokumentären på fyran om Felix o hans lillasyster.

Imon är det skola igen, redovisning av luffrslöjden, sen blir det till att hem o tvätta o skriva på kvällen. O på fredag är det först tenta o föreläsning i spec ped (vem lägger en föreläsning direkt efter tentan?) o sen ska ja iväg till frisören klipp+permanent. så när ni träffar mig efter fredag eftermiddag så är ja lockig.. =)

Hejs

Inga kommentarer: