13 maj 2009

Promenad med katsen

Skoldag, halvdag. Hade sovmorgon tillsammans med älsklingsM men sen var det bara till att upp o tömma lådan o göra sig iordning inför skoldagen. Mattedag idag. Satt med tentan och med ordskatten, fy vad tråkigt, men lite underhållning blir det ju när man har en sjuveckors bebis med i gruppen ;) Han sov o sov, åt o sov o bajsade (såklart) men sen kom spyorna. Han spydde ner halva U och golvet så hon satte honom i mitt knä o han skrattade så, en stund.. Sen kom illvrålet. Lille duktige R, han ville ju såklart inte spy ner mig med så han satt o skrek o skrek tills mamma U tog honom, o blörp så kom där en spya till på lilla mamsen =) Duktig pojke som inte kräks på tant Frida. Sen sov han o spydde om vartannat.
Cykla cykla hem igen, o plocka undan lite o duscha innan M's farmor o farfar va på intågande. Rabarberpaj o vaniljsås med kaffe och saft=) Mums filibabba!
Efter de åkt hem kom M på superidén att ta ut katterna i koppel. Vi har koppel o har provat kopplerna på dem ett par gånger vilket har resulterat i krälning och bitning i koppel, allmänt missnöje. Så även idag när vi tog på dem, men så fort vi lyfte upp dem o öppnade dörren så smög sig nyfikenheten fram. Cino fattade galoppen direkt, 'ah men guud så coolt att äntligen få vara ute o springa igen' medans Zano inte tyckte det va lika spännande till att börja med, han smög omkring helt hukad, nästan kröp med blicken 'men shit, var har ja hamnat, va läskigt o stort, snälla hjälp'.
Imon är det skola igen, redovisning av gips och fortsättning på luffarslöjden med efterföljande jobb på kvällen.
Just nu kollar vi på Fråga Olle, det va precis en som hade mailat in o frågat om det var farligt att bleka anus. Meh GUD, va är det för människor?

Hejs

1 kommentar:

Theresa sa...

Åh, myspys med bebis! =) Och smart en som vet man man kan spy på och inte, haha ;) Jodå, tre av fem frön har börjat gro nu minsann ;) och lägret blev bra med bara lite regn sista dagen! Lycka till med allt ditt nu - vad skönt det ska bli när det är sommar! Kram