2 maj 2009

GRATTIS

GRATTIS MAMMA
GRATTIS SARA
o eeh grattis alla andra som med fyller år denna dag, det verkar som att det några stycken =P

Har varit o jobbat, elva till nyss, halv fem eller nåt. Ganska hyfsad dag. Började på Mobilia o sen strosade vi omkring där för att sen bege oss "hem" igen, vilket tog en evighet med två trötta barn. Sen trotsade vi vädret o satte oss inne o fikade o kollade på film, men måste säga att det va rätt skönt efter den långa promenaden och allt tjat..

Kom som sagt hem för en halvtimme sen eller nåt träffade väl M i ca 15 minuter innan han va tvungen att bege sig av igen, till jobbet. Haha det är verkligen byte i denna fabriken här. Eller avlösning kanske man ska kalla det. Än så länge så är det iaf inga barn imon så då kanske vi kan iaf få några timmar tillsammans, om det nu inte blir så att det är timanställda barn som ska komma.. Men det hoppas vi inte på =/ Okej det är ju pengar men jag vill hellre vara hemma med M de få minuterna som vi väl ses.

Nu la sig pojkarna till ro, för att sova en stund, tror jag ska passa på att gå ut med skräpet då, vilket jag iofs sa redan igår att ja skulle göra. De hade tydligen hållt på det mesta av eftermiddagen att fara omkring sa M. Men skönt är väl det, då vet vi att både de o vi lever, o bättre busfrön som far omkring hejvilt i hela lägenheten är att de är ovänner o bråkar o skriker på varandra hela tiden =)

Får nog bli lite processdagsbokskrivande med ikväll, eller kanske inte så mkt skrivande men iläggande av bilder. Ligger lite efter med bilderna just nu..

Nähä, om man skulle ta tag i sitt liv. SKRÄP härnäst =)

Inga kommentarer: