7 mars 2009

--

Haha så tokigt enkelt det va.
Har haft lite problem innan med att förstå det där med hur man får in youtubegrejen, men nu har ja äntligen fattat, eller snarare fått hjälp (tack snälla ulrica!)

Visst va John ME o Amanda Jensen underbara tillsammans!?



Har inte hänt så mkt sen vi hade excel. Då var det matte, i torsdags var det tillbaka till lek rörelse hälsa igen, vi hade AFA - anpassad fysisk aktivitet. Skulle planera olika stationer så att alla kunde vara med, inklusive de i rullstol o sånt, sen fick alla prova att göra grejerna med rullstol =) Riktigt nice o skoj. Efter det va det kanske inte lika hippigt. Vi skulle välja ut en låt i vår grupp som vi sen ska göra en röresleform till (typ koreografi) men hmm det tog oss nästan 4,5 timme att komma överens o hitta nåt o ändå är vi kanske inte 100 nöjda.

M jobbar helgen, men igår va vi lediga hela dagen fram till 16.30 tillsammans. Vad gjorde vi, haha, jo åkte till Burlöv Center (wohoo) M handlade två tjocktröjor o två t-shirts, jag köpte två t-shirts o en tjocktröja. Sen kom Sara (kusin) dit med tre kompisar från Norge, de va på väg till Köpenhamn över helgen men eftersom hon sen åker tillbaka till Cypern den siste så tänkte hon på mig, o ville gärna ses nu på vägen, eftersom det blir så himla länge annars.. Efter lite lunch med dem åkte vi hem o rensade garderoberna. Visst är det väl svårt? Men vi slängde en hel del ändå, duktigt tycker jag =)

Idag ska vi baka bullar o frallor (läs: bröd till Frida) när M vaknat o vi har ätit.. Har dock ingen jäst hemma så det måste ja gå o köpa.. Men tänkte göra det sen så kan M kanske värma mjölken man ska ha..

Cino är lite gnällig, vet inte varför. Han har nog ont i magen tror vi. Eller hmm det vet vi, han har bajsat räserbajs o spytt, men det är bättre nu. Men är han som jag så har han säkert lite ont i magen nu efterår med.. Stackarn...

Nu ska ja facebooka vidare lite o läsa bloggar, men också laga mat tills M ska vakna..
Hejs

Inga kommentarer: