23 mars 2009

--

Kastrering imon, av de små liven. Gud ja lider redan med dem. O ändå behöver ja inte ens närvara. Vi ska lämna dem där nån gång mellan sju o halv åtta o sen hämta dem på en bestämd tid.. Stackarna ska inte ens få äta frukost innan. Hur ska det gå i bilen då? Zano kommer ju va totalt galen o Cino helt skrikig. Men men det är ju inte så länge vi ska ha dem i bilen, sen är det de på sjukhuset som får lida när de skriker. Bara inte Cino kräks av hunger som han gjorde i lördags =( Får ge dem lite xtra ikväll kanske..

Sitter med tentan som vanligt.. Hade en msn-konversation med K o L innan, haha eller ja hade ju två, en på vart håll. Mycker skrivande (på msn) blev det, men även en hel del i word också. har klarat av tre av fyra perspektiv nu, helt klart sen har jag hälsa kvar. Har börjar lite smått men fastnade när ja kom på att pappa o jonas ju skulle va i tidningen idag. Då va ja tvungen att gå in o läsa o sen. ja sen va det kört. Jag pallar inte mer o har absolut ingen motivation (amotivation) att skriva. hoppas det kommer lite inre motivation imon, hmm annars lär den yttre komma. -frida du kan få g om du gör klart.. ;)

Vi ska snart åka o handla på Maxi i toftanäs. Ska även in på blomsterlandet, hittade fina pelargone i deras blad vi fick idag. (tänka sig att ja NÅGONSIN skulle säga fina pelargoner. men det har alltså hänt, o vi ska till och med köpa såna till balkongen...)

Hejs

Inga kommentarer: