27 mars 2009

--

Hon fick så hon teg, läraren. Haha, även om hon inte råkade närvara :S Hon fick hyfsat med kritik ändå, inte bara ja o kristian som tyckte så ;) Har varit i skolan 9-15 idag, hade först redovisning av rörelseformen (dansen) vilket gick riktigt bra, förutom några småmissar här o där, men det är ju sånt man få ta. Vi va först ut så det kändes ritkigt skönt att liksom ha det gjort. Efteråt var det långlunch med alla, o även Annette kom.. O till sist en lång utvärdering av kursen.

Åkte bussen hem o nu sitter ja här. M är ännu en (oplanerad) dag på jobbet, men kommer hem igen vid halv åtta. Ska äta bakad potatis då, ja är redan ruskigt hungrig, så ja längtar som bara den. Kissarna ska få mat nu, skoja om att det kommer rinna saliv i munnen på mig av att se dem äta (inte för att ja gärna vill ha deras mat, men mat överhuvudtaget!)

Har fått böcker från Louise idag som ska vara till nästa kurs, ser intressant ut. Inte så tjocka heller (det gillar vi) Är verkligen sjukt taggad inför denna nya kursen, ska bli så skoj att få jobba med händerna o bara pilla o pyssla så som ja vill! Fast på skoltid =)

Nu är det matdags för de små.
Hej o ha en bra helg

Inga kommentarer: