14 mars 2009

--

Uppdatering av mitt liv. Haha. Har verkligen haft fullt upp hela veckan, så det har inte hunnits med nåt bloggande.

Måndagen bestod av vild lek, grupparbete o föreläsningar, en heldag så att säga. M va återigen borta när ja kom hem, inkallad på Danisco.
Tisdagen var förlagd i Pildammsparken, boll o lek o grunderna till orientering. Riktigt skoj även om dagen bestod av solsken o regn-rusk om vartannat hela tiden. Blev en liten cykeltur till Nydala för att jobba några timmar o sen ännu en cykeltur hem. Hem till en tom (nåja katterna va ju här) lägenhet.
Träffade M som hastigast på morgonen på onsdagen sen va vi i skolan hela dagen o la koreografi till vår rörelseform men också planerade klart inför torsdagens examination i motorik. M kom o hämtade mig, vi åkte till Skopunkten där han köpte gympaskor o foppisar. Jag hittade ett par vita spetsskor o ett par vardags-sommar-skor. De guldbruna stinker så, så ja tyckte det va bäst att köpa ett par nya. Efter det va vi o hälsade på Ms farfar på jobbet (troligtvis sista gången) o efter det blev det handling av mat. Hem o tvätta o ja pratade med Å i telefon =D.
Torsdagen bestod av examination i motorik o sen lite övning av rörelseformen. Cyklade hem, o tog bilen till Nydala. Klantade mig riktigt o hällde/tappade ut maten på diskbänken/golvet/över hela mig.. som tur va så var det inte jättevarmt o det va min egen mat..

Sen kom fredagen igår, då var det min o Ms dag, eller det va ju fredagen den 13e ;) Vi åkte till Aq-va-kul o badade o sen hem för att göra Pasta Carbonara.. Mums. Vi kollade på Over the Hedge o efter det åt vi marängswiss, vi slappade o sen var det kväll. Let's Dance, Tacos o Nötter. Nice =)

Idag är det lördag (om utifall att det är någon som missat detta fenomen). Vi åkte till IKEA för att kolla på bestick, vi va ute o gick en promenad på Bulltofta, vi va på Hornbach o köpte sand, o vi va på Mediamarkt o kollade på dator (o på Coop o köpte kvällsmat - grillad kyckling o pot.sallad med vitlöksbaugette). Sen bar det hemåt för att laga mat o diska. Nu efter maten har vi kollat på så ska det låta, o just nu händer det inte speciellt mycket alls. Katterna sover i varsitt rum o vi sitter vid varsin dator. Men det blir det kanske ändring på snart.

Låg vaken i morse o tänkte på min kommande hemtenta. Är det inte SJUKT att det bara är två veckor (ca) kvar på denna kursen sen börjar nästa kurs o när den är slut så är det sommarlov. Efter sommarlovet så är det faktiskt bara en fyra veckors lång praktik o ett examensarbete kvar innan vi är utexaminerade klara lärare (förlåt, pedagoger).
Känns som att det va igår vi träffades första gången i E-klassen o presenterade oss för varandra o lekte lekar med Mats o även va i Törringelund tillsammans på teambuilding.. Men det är snart tre år sen. I September är det det. Tre år sen. Huh

Ikväll får det bli Melodifestivalen. Har jag följt hela "serien" hittills så får man bannemej se finalen med. Även Eurovision ska ses ;) Blir lite god mat o lite tv, men mest av allt bara njutning av att vara hemma tillsammans!
Imon ska vi till Oxie o hälsa på hos Ms farmor o farfar, lite fika blir det nog med.. Annars en lugn söndag!


Hejs

Inga kommentarer: