17 mars 2009

--

Sån knäpp dag..
Vi hade rörelseformshandledning på morgonen 8,15-8,40 sen var det egentligen slut för dagen, förutom att i skulle öva vår rörelseform i den salen som vi ska redovisa i, mellan 12 o 13 =O tyvärr. så det var bara til att sätta sig ner o fördriva tid.. men vi klarade det rätt bra. Tror nog Louise o ja fördrev typ 40min på att leta efter böcker i bibloteket. o sen smet vi in i salen redan vid halv tolv.. Haha tio i tolv kom det in en gubbe o såg minst sagt förvånad ut när vi höll på o dansa där o efteråt fick vi oss en liten utskällning att det där var då minsann ingen replokal, för där hade de konferenser som kostade miljoner, o det va såklart allt lyse som kostade. (hmm jaha men släck ner lite på övriga skolan då så kanske man kan spara nån miljon nån annanstans) Vi fick dock vara där eftersom vi hade bokat salen o det va lokalbokningsfolkets fel att de överhuvudtaget hade lovat oss att få vara där.. Så vi släckte lamporna o dansade i mörkret.. Handledningen gick för övrigt bra, lite småpet bara men hehe det var för att det va så proffsigt gjort så hon va tvungen att kommentera något, sa hon ;)

Har varit ute o gått med M på Spillepengen i em, o så har ja lagat mat inför morgondagen. Tunnbrödsrullar, två med tonfisk/majs/purjolök/creme fraiche+tomat o två med stekt kyckling/purjolök/champinjon/creme fraiche. Mums.. Ska även ha med kexchoklad, standard vid utflykter, o så varm chokladmjölk, lite frukt o fika om ja kommer ihåg det.
Ska bli skönt att vara ute hela dagen, hoppas bara det blir lika fint som idag (-blåsten), men det skulle det ju, dock något kallare.. Men 5/6 grader tycker jag känns härligt ändå!
Hoppas bara vi hittar dit, men det kan väl inte vara så väldans svårt.

Mina små snuttefisar ligger o sover nu. Får nog ta o ruska liv i dem sen vid åtta, så de inte börjar busa 04,44 som i morse =/ men först ska ja diska. Cino va verkligen igång innan, när M hade gått iväg till jobbet. Jag gick in i duschen o då passade han på, ett himla härj i köket.. men det är ju kul att de har skoj!

Hejs!

Inga kommentarer: