26 mars 2009

--

Vaknade hyfsat tidigt även idag, men det har varit en betydligt mycket lugnare natt! Skönt! Vaknade vid åtta men låg o drog oss till halv nio. Åt frukost o bestämde oss för att aq-va-kul skulle vara aktiviteten för den lediga dagen (förutom Ms jobb min tvättning nu ikväll=P) Åkte dit o simmade (1000meter =), 250rygg o resten mage, duktig Frida) sen tog vi oss friheten att hoppa ner bland alla skolbarnen o leka lite innan vi gick till vuxen-bubbelpoolen o efter det den vanliga, där det va mer bubblor.. Ja undrar ja varför, kan det varit ärtsoppan igår?
Åkte till Thaithai o unnade oss lite "dyr" lyxmat, o nu har vi mest bara slappat. Eller slappat o slappat, lekt med Zano inne på toaletten med vattnet, kliat Cino i örat, vilket han sen själv fick göra då ja tröttnade, rensat kattlådan o sopat upp kattsand från golvet på toa två ggr. Eftersom de har trattar kommer de inte in i sitt lilla toahus så själva kåpan är borta, vilket är lite olyckligt för husse o matte då lillebror är en riktig skvättare. Cino hade varit på toa när vi kom hem så eftermaten plockade ja fram borsten o borstade upp allt o M tömde lådan, i med ny sand, o GUD så skönt med ny sand, då måste han ju givetvis i där i igen o hmm skita lite till på den nya sanden, lille Cino, o så va det bara för hans älskade matte att plocka fram den väl värda 39krs sopborste med skyffel ;)

Har skrivit utvärdering nu med, innan M gick till jobbet. Hmm o ja va nog inte snäll direkt. Eller det va ja ju mot alla utom en. Men hon får ta det för är man som hon va mot sina elever/studenter så får man nästan skylla sig själv. Hade lite kommentarer på andra frågor med,men det ska vi inte tjata om här. Kommer surtanten upp på utvärderingen som är imon så är ja mycket väl villig att ta diskussionen även där ;)

Håller som sagt på att tvätta, råkade ta 60tvätten först.. hmm men det ska nog gå ändå.. det va ju inte så mkt att tvätta idag så det ska nog hinna bli torrt i torkskåpet även 40tvätten. Har ju det bra torkskåpet idag så=)
Ska ringa mamma o pappa sen framåt kvällen tänkte jag, om inte de ringer först.. O svara Åsa på smset som ja glömde igår :s SORRY..!

Lämnade in tentan med igår, kändes verkligen skönt att lämna den i den där vita postlådan, skönt att den äntligen va över, men samtidigt är det alltid en evig väntan innan svaret kommer..

HejSvejs

Inga kommentarer: