24 mars 2009

--

Denna dagen ett liv. Ja nästan. vi lär hinna en hel del den här dagen iaf. Steg upp redan 06.30 o klädde på oss. Hade buren o klaffbacken framme på golvet o Zano (som vi trodde skulle bli vårt problem) strosade helt plötsligt in i buren o vi va snabbt där o stängde, sen fik han sitta där några minuter innan vi va helt klara. Cino tyckte inte det va lika kul, men han fick inte åka bur utan klaffback med filt över. an försökte ta sig ut både på vägen till bilen och i bilen. Ingen favorit tyckte inte han. Men vi fick iaf checka in dem nästan direkt när vi kom dit, de såg så vilsna o ledsna ut när vi gick därifrån men hoppas de blir glada när vi kommer tillbaka.
Vi va hemma igen halv åtta o stack in inom konditioriet o köpte nybakade frallor till frukost =) mums! så nu har vi nyhetsmorgon på o ja försöker skriva om hälsa. Går väl sådär men har iaf skrivit en del om just självförtroende. Ska skriva om delaktighet också men måste läsa lite bok med för att komma nånstans.
Som alltid i nyhetsmorgon så är det ju reklam. Jag har alltid älskat ica-reklamen men denna veckans nytillskott är verkligen fantastisk. Ulf är ju en riktigt favorit.
-Men lija Cindy, vet du inte att Stig vet ajt? Trajjajajaja...

Hittar inte den nya reklamen på varken youtube eller icasidan, har nog inte kommit dit än. Men denna är en annan favorit, med de gamla deltagarna ;)



Hejs

Inga kommentarer: