15 september 2009

Denna dagen..

Jaha, vad ska man skriva denna dagen då?
Har nog inte så mycket att säga egentligen. Men har inte så mycket att göra just nu heller så tja varför inte skriva här?
Vet att det är en hel del kul på tv ikväll iaf. Eller kanske inte så mycket men.. Ja unga mödrar har ju redan varit, sen är det ju IDOL, o efter det den stora resan -me like!

Har ännu en kväll med mister M =) skönt.
Men imon ska han jobba igen.

Va med barnen o badade idag, eller hm jag badade ju inte, o för den delen så badade ju inte de heller, de simmade. När vi kom tillbaka var det lunchdags (tidig sådan) o efter det hade vi tre halvklasser tillsammans jag o den andra praktikanten/kandiaten/whatever. Utematte idag med inriktning på att kunna beskriva förmål med olika ord (utan att ha sett förmålet, bara genom att känna). Ska utveckla detta sen de kommande två veckorna.
Imon är det dags för svenska på em efter simmandet. Ska ha min egen klass under två lektioner o b-klassen en lektion. Så det blir nog bra. De ska få skriva brev till (svenska) kändisar men även sån skriv-verkstad eller vad det nu kallas när man skriver början på en berättelse o nån annan sen fortsätter på den..
Förresten så va min handledare hemma o VABade idag (+att Ls handledare och är hemma, VAB hon också..) så det blev en skum dag idag.. Men gick ju bra ändå ;)

Hejs.

Inga kommentarer: